Vizualizezi pagina obiectivului turistic Partia de Ski Cheile Gradistei din Moieciu de Jos, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Moieciu de Jos, Romania precum: adresa Partia de Ski Cheile Gradistei, cum ajung la Partia de Ski Cheile Gradistei, program Partia de Ski Cheile Gradistei, preturi Partia de Ski Cheile Gradistei, poze Partia de Ski Cheile Gradistei, localizare pe harta Partia de Ski Cheile Gradistei si alte detalii Partia de Ski Cheile Gradistei.

  • Locatie: Moieciu de Jos, Brasov, Romania

Partia Cheile Gradistei este o partie de ski omologata de Ministerul Turismului aflata in judetul Brasov, pe teritoriul comunei Moieciu.

Are o capacitate de 450 – 500 de persoane si dispune de instalatie notcurna si teleschi mono-post. Turistii au la dispozitie centru de inchiriere echipament sportiv, iar incepatorii pot apela la un instructor de ski.

Partia are urmatoarele caracteristici: grad de dificultate scazut, lungime 470 m, latime medie 40 m, suprafata 2 ha, altitudinea de plecare 860 m si cea de pornire 800 m, diferenta de nivel 60 m, inclinatie 16%.

In apropierea sa exista numeroase unitati de cazare: hoteluri, cabane, vile sau pensiuni. Complexul Turistic Cheile Gradistei este amplasat chiar la baza partiei.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Moieciu de Jos, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Partia de Ski Cheile Gradistei?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Conacul Ambient
Cristian, Brasov

Vezi pagina unitatii de cazare Conacul Ambient

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.