Vizualizezi pagina obiectivului turistic Partia de Ski Cota 2000 din Sinaia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sinaia, Romania precum: adresa Partia de Ski Cota 2000, cum ajung la Partia de Ski Cota 2000, program Partia de Ski Cota 2000, preturi Partia de Ski Cota 2000, poze Partia de Ski Cota 2000, localizare pe harta Partia de Ski Cota 2000 si alte detalii Partia de Ski Cota 2000.

  • Locatie: Sinaia, Prahova, Romania

Cota 2.000 din Sinaia detine partii de ski si trasee pentru toate categoriile de schiori. Nu toate sunt amenajate, de aceea recomandam schiorilor cu putina experienta sa nu se aventureze pe traseele nemarcate, iar celor avansati sa le incerce cu prudenta.

Partia de ski de pe Valea Dorului, este poate cea mai frumoasa partie de schi a statiunii Sinaia. Aici exista un total de 10.5 km de partie amenajata si semnalizata.

Schiorii incepatorii se pot bucura de o zi pe schiuri in valea Dorului, pe partia valea Soarelui, care este de dificultate usoara spre medie, are o lungime de 1180 m, o diferenta de nivel de 210 m si este dotata cu teleschi.

Schiorii/snowboarderii avansati au la dispozitie partiile din dreapta/stanga telescaunului din Valea Dorului:

Partia Valea Dorului 1 – grad mediu de dificultate, o lungime de 776 m, o diferenta de nivel de 218 m, dotata cu telescaun.

Partia Valea Dorului Dreapta – grad ridicat de dificultate, o lungime de 600 m, o diferenta de nivel de 210 m, dotata cu telescaun.

Partia Valea Dorului Stanga – grad ridicat de dificultate, o lungime de 600 m, o diferenta de nivel de 210 m, dotata cu telescaun.

Partia Furnica – grad ridicat de dificultate, o lungime de 600 m, o diferenta de nivel de 350 m


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sinaia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Partia de Ski Cota 2000?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Hotel Riviera
Sinaia, Prahova

Vezi pagina unitatii de cazare Hotel Riviera

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.