Vizualizezi pagina obiectivului turistic Partia de Ski Izvorul Muresului din Izvorul Muresului, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Izvorul Muresului, Romania precum: adresa Partia de Ski Izvorul Muresului, cum ajung la Partia de Ski Izvorul Muresului, program Partia de Ski Izvorul Muresului, preturi Partia de Ski Izvorul Muresului, poze Partia de Ski Izvorul Muresului, localizare pe harta Partia de Ski Izvorul Muresului si alte detalii Partia de Ski Izvorul Muresului.

  • Locatie: Izvorul Muresului, Harghita, Romania

Partia de ski Izvorul Muresului are o lungime de 620m, un grad scazut de dificultate si este deservita de teleschi.

Izvorul Muresului este situat in jud. Harghita (la 18 km sud de Gheorgheni) la poalele muntilor Hasmasul Mare, la o altitudine de 900m, aici putandu-se schia si in aprilie. Locul este cunoscut in primul rand pentru vestitele serbari ale zapezii.

Statiunea si-a primit numele de la izvoarele raului Mures, aflate pe teritoriul localitatii si reprezinta un centru de recreere al tineretului de renume national.

Acces: pe DN 12, la 45 km de Miercurea-Ciuc si 23 km de Gheorgheni, la cumpana apelor dintre bazinul hidrografic al Muresului si Oltului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Izvorul Muresului, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Partia de Ski Izvorul Muresului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Izvorul Muresului