Vizualizezi pagina obiectivului turistic Partia de Ski Piatra Fantanele din Bistrita, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bistrita, Romania precum: adresa Partia de Ski Piatra Fantanele, cum ajung la Partia de Ski Piatra Fantanele, program Partia de Ski Piatra Fantanele, preturi Partia de Ski Piatra Fantanele, poze Partia de Ski Piatra Fantanele, localizare pe harta Partia de Ski Piatra Fantanele si alte detalii Partia de Ski Piatra Fantanele.

  • Locatie: Bistrita, Bistrita-Nasaud, Romania

Statiunea Piatra Fantanele este situata la o altitudine de 1.100 de metri, la poalele Muntilor Calimani, aproape de Pasul Tihuta (la 80 de km de Bistrita). Aici exista 3 partii de ski: Tihuta 1. Tihuta 2 si Tihuta 3.

Tihuta 1 are un grad de dificultate mic, o lungime de 380m si este deservita de telescaun. Tihuta 2 are un grad mediu de dificultate, o lungime de 820 m este, deservita de telescaun, iar Tihuta 3 are un grad mediu de dificultate si o lungime de 300 m.

Acces: pe drumul E58 (DN 17) ce leaga municipiul Bistrita de Vatra Dornei.

Activitati: In aceasta localitate se pot vizita vechiul drum al romanilor pavat cu lespezi din piatra, foarte bine conservat, partial suprapus peste drumul actual spre Ciosa, se pot face drumetii montane, iar pe timpul iernii se pot practica ski si snowboard pe partiile amenajate si dotate cu telescaun.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bistrita, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Partia de Ski Piatra Fantanele?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.