Vizualizezi pagina obiectivului turistic Partia de Ski Poiana Brasov din Poiana Brasov, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Poiana Brasov, Romania precum: adresa Partia de Ski Poiana Brasov, cum ajung la Partia de Ski Poiana Brasov, program Partia de Ski Poiana Brasov, preturi Partia de Ski Poiana Brasov, poze Partia de Ski Poiana Brasov, localizare pe harta Partia de Ski Poiana Brasov si alte detalii Partia de Ski Poiana Brasov.

  • Locatie: Poiana Brasov, Brasov, Romania

Cele mai cunoscute partii de ski din Poiana Brasov insumeaza 14.331 metri si au grade diferite de dificultate (o partie olimpica, trei partii pentru coborare si slalom urias, o partie pentru slalom special, doua trambuline), respectiv cu grad mare de dificultate (Lupului, Kanzel si Subteleferic), mediu (Sulinar) si cu grad redus de dificultate (Drumul Rosu, Bradul, Stadion).

Toate partiile de schi ale statiunii Poiana Brasov se afla in Masivul Postavarul si sunt deservite de 2 cabine, o gondola si 7 teleschiuri, de care pot sa beneficieze toti cei care doresc sa schieze (atat copii si incepatori cat si avansatii).

Transportul pe cablu este de asemenea variat, iar cea mai mare noutate o reprezinta o telegondola foarte moderna.

In Poiana Brasov a avut loc primul concurs de schi din Romania, in 1906, iar in anul 1951 au fost organizate in Poiana, Jocurile Mondiale Universitare de Iarna.

Poiana Brasov este o statiune aflata in Judetul Brasov, la poalele Masivului Postavaru din Carpatii Meridionali la o altitudine de 1.030m si la 12 km sud-vest de Municipiul Brasov. Stratul de zapada dureaza circa 120 de zile pe an.

Caile de acces sunt: feroviare – gara Brasov, apoi autobuzul pana in statiune, curse regulate, rutiere – din orice directie pana in Brasov, apoi drum local pana in statiune.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Poiana Brasov, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Partia de Ski Poiana Brasov?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.