Vizualizezi pagina obiectivului turistic Partia de Ski Rausor din Rausor, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rausor, Romania precum: adresa Partia de Ski Rausor, cum ajung la Partia de Ski Rausor, program Partia de Ski Rausor, preturi Partia de Ski Rausor, poze Partia de Ski Rausor, localizare pe harta Partia de Ski Rausor si alte detalii Partia de Ski Rausor.

  • Locatie: Rausor, Hunedoara, Romania

Partia de schi Rausor (jud. Hunedoara) reprezinta unica partie de ski din masivul Retezat, fiind recunoscuta ca una dintre cele mai bune din zona de vest a tarii. Partia este dotata cu teleschi, are o lungime de 1.200m şi o diferenta de nivel de 380m.

Din varful partiei principale au fost create 3 trasee diferentiate pe grade de dificultate.

1.Traseul clasic – se coboara pe partia clasica (nord-vest, primii 300 de m fiind de dificultate ridicata (aprox 1.300m lungime);

2.Traseul prin padure – din varful partiei se pleaca, se coboara spre nord, traseul serpuind prin padure si urmeaza dupa aproximativ 1.000 de metri sa se intersecteze cu traseul 1 la jumatatea partiei (aproximativ 1.700m lungime);

3.Traseul pe la releu – din varful partiei se pleaca spre nord ca imediat sa se vireze stanga spre nord-vest (spre releu), apoi la releu se intersecteaza cu traseul 2, apoi cu traseul 1 la jumatatea partiei (aproximativ 1.500m lungime). Portiunea de partie de la jumatate spre baza poate fi folosita pentru schiorii incepatori. Se poate practica saniusul, se pot face drumetii montane si se pot vizita obiectivele turistice din zona.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rausor, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Partia de Ski Rausor?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.