Vizualizezi pagina obiectivului turistic Partia de Ski Straja din Straja, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Straja, Romania precum: adresa Partia de Ski Straja, cum ajung la Partia de Ski Straja, program Partia de Ski Straja, preturi Partia de Ski Straja, poze Partia de Ski Straja, localizare pe harta Partia de Ski Straja si alte detalii Partia de Ski Straja.

  • Locatie: Straja, Hunedoara, Romania

Partiile de ski din Straja se afla in Muntii Valcanului, sub varful cu acelasi nume. Acestea sunt in numar de 7, fiecare fiind echipata cu instalatie de transport pe cablu. Trei dintre ele beneficiaza si de instalatie de nocturna, aceast lucru facand posibila utilizarea lor pana seara tarziu, iar una are si instalatie de zapada artificiala.

Lungimea lor variaza intre 1.742m (Platoul Constantinescu) si 519m (Slalom Special). Pe partiile din Straja grosimea stratului de zapada poate ajunge si la 105 centimetri. P

artia Canal (1.300m lungime) este potrivita si pentru snow-board, fiind deservita de Teleschiul nr. 2.

In zona exista centre de inchiriere a echipamentului de schi.

Straja este localizata in judetul Hunedoara, la o altitudine de 1.445 de metri,in inima Muntilor Valcan, in zona Vaii Jiului. Ea a fost declarata statiune turistica locala in anul 2002.

Straja este o destinatie turistica deosebita indiferent de anotimp. Daca doriti sa gasiti cele mai bune oferte la pensiunile din zona, dati click aici: cazare Straja.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Straja, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Partia de Ski Straja?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.