Vizualizezi pagina obiectivului turistic Partia de Ski Vatra Dornei din Vatra Dornei, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Vatra Dornei, Romania precum: adresa Partia de Ski Vatra Dornei, cum ajung la Partia de Ski Vatra Dornei, program Partia de Ski Vatra Dornei, preturi Partia de Ski Vatra Dornei, poze Partia de Ski Vatra Dornei, localizare pe harta Partia de Ski Vatra Dornei si alte detalii Partia de Ski Vatra Dornei.

  • Locatie: Vatra Dornei, Suceava, Romania

Vatra Dornei este situata in Depresiunea Dornelor la o altitudine de 810m, fiind una dintre cele mai cautate si cunoscute statiuni din Romania. Are un climat subalpin cu temperatura medie in luna ianuarie de – 6 grade C si o medie a stratului de zapada de 40cm. Zapada este prezenta din decembrie pana in martie.

In cadrul statiunii exista 3 partii de ski: Parc, Dealul Negru, Poienita.

Telescaunul Dorna ofera transport pe cablu din statiunea Vatra Dornei pana pe varful Dealul Negru, de unde aveti acces iarna la partiile de schi, iar vara la mai multe variante de trasee montane.

Partia de ski Parc 1 din regiunea Vatra Dornei cu o lungime de 900 de metri si o diferenta de nivel de 150 de metri, avand un grad mediu de dificultate. Partia Parc 1 beneficiaza de instalatie de zapada artificiala si de transport pe cablu, dar si de nocturna la baza partiei.

Partia de ski Parc 2 din regiunea Vatra Dornei cu o lungime de 550 de metri si o diferenta de nivel de 50 de metri, fiind destinata schiorilor incepatori. Beneficiaza de instalatie de zapada artificiala si de transpor pe cablu.

Partia desfasurata pe Dealul Negru, este una dintre cele mai lungi de la noi din tara.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Vatra Dornei, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Partia de Ski Vatra Dornei?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.