Vizualizezi pagina obiectivului turistic Partiile de Ski de la Gura Raului din Gura Raului, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Gura Raului, Romania precum: adresa Partiile de Ski de la Gura Raului, cum ajung la Partiile de Ski de la Gura Raului, program Partiile de Ski de la Gura Raului, preturi Partiile de Ski de la Gura Raului, poze Partiile de Ski de la Gura Raului, localizare pe harta Partiile de Ski de la Gura Raului si alte detalii Partiile de Ski de la Gura Raului.

  • Locatie: Gura Raului, Sibiu, Romania

Partiile de ski de la Gura Raului sunt situate in judetul Sibiu, pe teritoriul administrativ al comunei Gura Raului, la 18 km de Sibiu, la 15 km de Saliste si la 22 km de Ocna Sibiului. In apropiere exista o serie de unitati de cazare unde turistii pot gasi confortul necesar.

Programul partiilor si al teleschiului este: luni – vineri: 10:00 – 22:00, sambata – duminica: 09:00 – 22:00.

Turistii au la dispozitie instructori specializati, centru de inchiriere echipament sportiv, restaurant si club.

Partia Akela are urmatoarele caracteristici: nivel scazut de dificultate, 150 m lungime, altitudine de plecare 650 m si de sosire 620 m, inclinatie 10%, diferenta de nivel 30 m, latime medie 20 m si suprafata de 1 ha. Este deservita de baby schi si dotata cu nocturna si tunuri de zapada artificiala si are o capacitate de 200 – 250 de persoane.

Partia Colt Alb este deservita de teleschi mono-post si dotata cu nocturna si tunuri de zapada artificiala. Are o capacitate de 400 – 450 de persoane.

Caracteristici: grad mediu de dificultate, 700 m lungime, altitudine de plecare 900 m si cea de sosire 710 m, inclinatie 25%, diferenta de nivel 190 m, latime medie 40 m si suprafata de 2 ha.

Partia Trecatoarea-Lupilor are o capacitate de 400 – 500 de persoane, este deservita de teleschi mono-post si dotata cu nocturna si tunuri de zapada artificiala.

Are urmatoarele caracteristici: grad mediu de dificultate, 512 m lungime altitudine de plecare 700 m si cea de sosire 615 m, inclinatie 14%, diferenta de nivel 85 m, latime medie 40 m si suprafata de 2 ha.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Gura Raului, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Partiile de Ski de la Gura Raului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.