Vizualizezi pagina obiectivului turistic Pavilionul Aynalikavak din Istanbul, Turcia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Istanbul, Turcia precum: adresa Pavilionul Aynalikavak, cum ajung la Pavilionul Aynalikavak, program Pavilionul Aynalikavak, preturi Pavilionul Aynalikavak, poze Pavilionul Aynalikavak, localizare pe harta Pavilionul Aynalikavak si alte detalii Pavilionul Aynalikavak.

  • Locatie: Istanbul, Turcia
  • Adresa: Kasımpaşa-Hasköy Caddesi Hasköy
  • Website: www.millisaraylar.gov.tr
  • Pret: intrare TL5
  • Program: 9am-4pm Mar, Mie & Vin-Dum

Pavilionul Aynalikavak este unul dintre pavilioanele imperiale de odihna (de vara) din Istanbul, situat in Haskovo, cartier evreeiesc prosper, avand vedere la Cornul de Aur. Din punct de vedere arhitectural cladirea apartinei perioadei Tulip iar decorul si mobilierul sunt otomane. In prima jumatate a secolului al 18-lea, in cartier s-a dezvoltat un complex de 14 palate construite in gradini extinse, care au fost sacrificate in detrimentul extinderii santierului naval.

Cladirea a fost initiata de catre sultanul Ahmet III (1703-1730) dar forma sa actuala i-a dat-o Selim III (1789-1807), urmata de modificarile facute de sultanul Mahmud al II-lea (1808-1839). Renovat de catre sultanii care au domnit intre anii 1839-1861, Pavilionul Aynalikavak a fost din nou restaurat de catre guvernul turc in anii 1975 si 1984. Astazi pavilionul adaposteste Muzeul de instrumente muzicale si partituri.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Istanbul, Turcia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Pavilionul Aynalikavak?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.