Vizualizezi pagina obiectivului turistic Pavilionul de Arta Juraj Matija Sporer din Opatija, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Opatija, Croatia precum: adresa Pavilionul de Arta Juraj Matija Sporer, cum ajung la Pavilionul de Arta Juraj Matija Sporer, program Pavilionul de Arta Juraj Matija Sporer, preturi Pavilionul de Arta Juraj Matija Sporer, poze Pavilionul de Arta Juraj Matija Sporer, localizare pe harta Pavilionul de Arta Juraj Matija Sporer si alte detalii Pavilionul de Arta Juraj Matija Sporer.

  • Locatie: Opatija, Primorsko-Goranska zupanija, Croatia

Pavilionul ‘Juraj Matija Sporer’ din Opatija este un spatiu pentru expozitii de arta. Edificiul a primit numele Dr. Juraj Matija Sporer, cel care a dat ideea pentru crearea unei societati care sa construiasca in Opatija un centru de sanatate. Pavilionul a fost proiectat de renumitul birou de arhitectura BAUQUÉ & PIO din Viena, construit in anul 1899 si inaugurat in anul 1900. A fost complet renovat in 2003 cu intentia de a avea un spatiu de calitate pentru expozitii si o sala pentru evenimente culturale.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Opatija, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Pavilionul de Arta Juraj Matija Sporer?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.