Vizualizezi pagina obiectivului turistic Pavilionul Tophane din Istanbul, Turcia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Istanbul, Turcia precum: adresa Pavilionul Tophane, cum ajung la Pavilionul Tophane, program Pavilionul Tophane, preturi Pavilionul Tophane, poze Pavilionul Tophane, localizare pe harta Pavilionul Tophane si alte detalii Pavilionul Tophane.

  • Locatie: Istanbul, Turcia

Pavilionul Tophane se afla pe strada Necatibey Nusretiye, alaturi de moscheea Nusretye, in Piata Vechiului Arsenal. Pavilionul a fost construit la porunca Sultanului Abdulmecid si finalizat in anul 1852, de catre arhitectul britanic, William James Smith. Pavilionul a fost gazda multor demnitari straini aflati in vizita la Istanbul pentru tratate pe probleme militare.

Cladirea dreptunghiulara cu parter si un etaj, este paralela cu marea. Decoratiunile exterioare sunt in stil baroc, mai ales cele de la etaj. In interior, tavanele sunt decorate cu serigrafii iar semineele sunt din marmura.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Istanbul, Turcia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Pavilionul Tophane?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.