Vizualizezi pagina obiectivului turistic Pestera Comarnic din Carasova, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Carasova, Romania precum: adresa Pestera Comarnic, cum ajung la Pestera Comarnic, program Pestera Comarnic, preturi Pestera Comarnic, poze Pestera Comarnic, localizare pe harta Pestera Comarnic si alte detalii Pestera Comarnic.

  • Locatie: Carasova, Caras-Severin, Romania

Pestera Comarnic se remarca prin salile ei monumentale si grandoarea formatiunulor stalagmitice, lipsa electricitatii oferindu-i un farmec aparte.

Pestera Comarnic este situata in bazinul hidrocarstic Toplita – Comarnic, constituind Rezervatia Naturala Pestera Comarnic cu o suprafata, la exterior, de 0,10 hectare.

In anul 1947, Pestera Comarnic este declarata de catre Academia Romana, rezervatie naturala. In anul 1994 Consiliul Judetean reconfirma statutul de rezervatie naturala, iar in anul 2000, Pestera Comarnic face parte din " zonele naturale protejate de interes national " si se afla in interiorul Parcului National Semenic – Cheile Carasului.

Pestera Comarnic este deschisa turismului larg, nefiind momentan amenajata si nici electrificata. Acest lucru insa nu ii stirbeste cu nimic frumusetea, din contra, confera vizitatorilor un aer de mister si aventura.

Vizitarea pesterii se face sub conducerea unui ghid calificat, care cunoaste in amanunt pestera si atrage atentia turistilor asupra frumusetii acestei lumi subpamantene.

Sursa: comarnic.exploratorii.ro


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Carasova, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Pestera Comarnic?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.