Vizualizezi pagina obiectivului turistic Pestera din Piatra Ponorului din Margau, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Margau, Romania precum: adresa Pestera din Piatra Ponorului, cum ajung la Pestera din Piatra Ponorului, program Pestera din Piatra Ponorului, preturi Pestera din Piatra Ponorului, poze Pestera din Piatra Ponorului, localizare pe harta Pestera din Piatra Ponorului si alte detalii Pestera din Piatra Ponorului.

  • Locatie: Margau, Cluj, Romania

Pestera din Piatra Ponorului este un  monument al naturii aflat in Muntii Vladeasa, judetul Cluj, pe teritoriul administrativ al comunei Margau. A fost declarata arie protejata de interes national in anul 2000 si se intinde pe o suprafata de 2 ha.

Reprezinta o caverna cu o varietate de concretiuni si forme, fiind considerata cea mai frumoasa pestera din Romania si printre cele mai frumoase 3 pesteri din Europa. Are 4 nivele si o lungime a galeriilor de 3146 m. Nu este accesibila turistilor, fiind destinata doar cercetarilor stiintifice.

Apartine categoriei A, adica pestera de valoare excepţionala, atat din punct de vedere stiintific, cat si din punct de vedere geologic (unicitatea resurselor). Este reprezentativa pentru patrimoniul speologic national si international


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Margau, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Pestera din Piatra Ponorului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Pensiunea Dariana
Scrind, Cluj

Vezi pagina unitatii de cazare Pensiunea Dariana

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.