Vizualizezi pagina obiectivului turistic Pestera Gaura Haiduceasca din Moldova Noua, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Moldova Noua, Romania precum: adresa Pestera Gaura Haiduceasca, cum ajung la Pestera Gaura Haiduceasca, program Pestera Gaura Haiduceasca, preturi Pestera Gaura Haiduceasca, poze Pestera Gaura Haiduceasca, localizare pe harta Pestera Gaura Haiduceasca si alte detalii Pestera Gaura Haiduceasca.

  • Locatie: Moldova Noua, Caras-Severin, Romania

Pestera Gaura Haiduceasca este situata pe teritorul Parcului Natural Portile de Fier. Are o lungime de 1370 m si se afla la 3 km de Moldova-Noua. Ea reprezinta portiunea subterana a Ogasului Gaurii.

Paraiasul patrunde in pestera printr-o intrare monumentala 10×20 m, parcurge o sala de 100 m lungime si 25 m inaltime, plina cu blocuri prabusite si cu mai multe nise. Paraiasul se pierde la capatul Salii Mari (de 100 m lungime, 60 m latime, 25 m inaltime) si reapare pe partea cealaltă a masivului, printr-o iesire mult mai mica, mascata de copaci.

Specific tuturor salilor de asemenea amploare este relieful haotic al planseului, cauzat de prabusirile succesive. Speleotemele sunt adapostite, cu o discretie desavarsita, in diverticoiele salii unde vom putea admira coloane, stalactite, stalagmite, domuri sau prelingeri ale formatiunilor de montmilch.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Moldova Noua, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Pestera Gaura Haiduceasca?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.