Vizualizezi pagina obiectivului turistic Pestera Gura Dobrogei sau Pestera Liliecilor din Targusor, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Targusor, Romania precum: adresa Pestera Gura Dobrogei sau Pestera Liliecilor, cum ajung la Pestera Gura Dobrogei sau Pestera Liliecilor, program Pestera Gura Dobrogei sau Pestera Liliecilor, preturi Pestera Gura Dobrogei sau Pestera Liliecilor, poze Pestera Gura Dobrogei sau Pestera Liliecilor, localizare pe harta Pestera Gura Dobrogei sau Pestera Liliecilor si alte detalii Pestera Gura Dobrogei sau Pestera Liliecilor.

  • Locatie: Targusor, Constanta, Romania

Pestera Gura Dobrogei sau Pestera Liliecilor se afla la 50 de km de Constanta, in satul Gura Dobrogei, comuna Targusor si este monument al naturii, speologic.

Are o suprafata de 5 ha, 3 intrari si mai multe galerii, cu o lungime de peste 480 metri.

Numele de Pestera Liliecilor vine de la numeroasele colonii de lilieci care au intalnit conditiile optime in incaperi si galerii, in timpul verii si de hibernare in timpul iernii. Marile colonii apartin speciei mediteraneene Rhinolophus mehelyi si Myotis mistacinus.

In Pestera Gura Dobrogei au fost atestate numeroase marturii ale activitatii umane, unelte de silex paleolitic si neolitic, fragmente de ceramica neolitica, cat si obiecte mai recente din metal apartinand epocii fierului. Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Targusor, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Pestera Gura Dobrogei sau Pestera Liliecilor?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.