Vizualizezi pagina obiectivului turistic Pestera Izbucul Cotetul Dobrestilor din Garda de Sus, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Garda de Sus, Romania precum: adresa Pestera Izbucul Cotetul Dobrestilor, cum ajung la Pestera Izbucul Cotetul Dobrestilor, program Pestera Izbucul Cotetul Dobrestilor, preturi Pestera Izbucul Cotetul Dobrestilor, poze Pestera Izbucul Cotetul Dobrestilor, localizare pe harta Pestera Izbucul Cotetul Dobrestilor si alte detalii Pestera Izbucul Cotetul Dobrestilor.

  • Locatie: Garda de Sus, Alba, Romania

Pestera Izbucul Cotetul Dobrestilor se afla in apropierea comunei Garda de sus pe Valea Garda Seaca, judetul Alba.

Intrarea in pestera are 10 m latime si 4 metri inaltime si este la baza unui perete inalt de calcar. Lungimea totala a pesterii este de 510 metri, dintre care 294 sunt submersi.

Izbucul Cotetul Dobrestilor este locul pe unde ies la suprafata apele subterane care dreneaza Platoul Ocoale si care in decursul timpului, a sapat marile goluri subterane ale Ghetarului Scarisoara, Pesterii Pojarul Politei si ale Avenului din Sesuri. Apele izbucului ajung in Garda seaca pe sub podul din drumul forestier ce duce la Casa de Piatra – in pestera se gaseste un lac sifonatSursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Garda de Sus, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Pestera Izbucul Cotetul Dobrestilor?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.