Vizualizezi pagina obiectivului turistic Pestera Liliecilor din Cheile Carasului din Resita, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Resita, Romania precum: adresa Pestera Liliecilor din Cheile Carasului, cum ajung la Pestera Liliecilor din Cheile Carasului, program Pestera Liliecilor din Cheile Carasului, preturi Pestera Liliecilor din Cheile Carasului, poze Pestera Liliecilor din Cheile Carasului, localizare pe harta Pestera Liliecilor din Cheile Carasului si alte detalii Pestera Liliecilor din Cheile Carasului.

  • Locatie: Resita, Caras-Severin, Romania

Pestera Liliecilor se afla in Cheile Carasului, judetul Caras Severin si se remarca prin intrarea de mari dimensiuni de forma continentului african.

Galeria are dimensiuni mari in prima parte a pesterii. Pe podea sunt depozite de guano, concretiuni abundente care ocupa mare parte din sectiunea galeriei.

Fauna terestra se remarca printr-o insecta fara aripi, troglobionta si endemica, precum si numerosi lilieci, izolati sau grupati in mari colonii.

Vizitarea pesterii nu este la indemana oricui din cauza pragului de 10 metri pana la deschiderea suspendata in perete. Pentru putul din fund se impune scara speologica si coarda de asigurare.Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Resita, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Pestera Liliecilor din Cheile Carasului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.