Vizualizezi pagina obiectivului turistic Pestera Martel din Pades, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Pades, Romania precum: adresa Pestera Martel, cum ajung la Pestera Martel, program Pestera Martel, preturi Pestera Martel, poze Pestera Martel, localizare pe harta Pestera Martel si alte detalii Pestera Martel.

  • Locatie: Pades, Gorj, Romania

Pestera Martel este sapata in baza versantului stang al Motrului Sec, in comuna Pades, judetul Gorj si poarta numele marelui speolog francez E.A. Martel. Se afla sub abruptul masivului Fata Pietricelei la o altitudine de 370 metri.

Pestera a fost cercetata si cartata prima data, pe o lungime mai mare de 2 km, in anul 1967, iar in anul 1977 au fost cartati 4150 metri de galerii.

Este o pestera activa, frumos concretionata cu stalagmite, stalactite, stalactite fistuloase, diacleze, precum si niste formatiuni aparte numite tricouni.

Pestera prezinta un grad de dificultate ridicat si necesita bune cunostinte speologice si echipament speologic adecvat pentru a fi vizitata.Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Pades, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Pestera Martel?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.