Vizualizezi pagina obiectivului turistic Pestera Moanei din Vadu Crisului, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Vadu Crisului, Romania precum: adresa Pestera Moanei, cum ajung la Pestera Moanei, program Pestera Moanei, preturi Pestera Moanei, poze Pestera Moanei, localizare pe harta Pestera Moanei si alte detalii Pestera Moanei.

  • Locatie: Vadu Crisului, Bihor, Romania

Pestera Moanei este situata in muntii Padurea Craiului, in versantul drept al Vaii Luncilor. Se dezvolta pe 1170 m si are doua intrari, suspendate cu 20 m si, respectiv, 23 m deasupra albiei Vaii Luncilor.

Dupa 120 m galeria pare ca se termina cu un sifon, deasupra careia se dezvolta o galerie cu desfasurare meandrata, cu numeroase gururi adanci in podea. In amonte pestera atinge chiar si 10 m inaltime cu plaje de nisip, cascade, lacuri subterane, prabusiri si cateva concretiuni.

La 500 m de la intrare galeria se bifurca. Pe bratul din dreapta se poate ajunge intr-o sala mare cu daramaturi, aluviuni si cateva concretiuni


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Vadu Crisului, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Pestera Moanei?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.