Vizualizezi pagina obiectivului turistic Pestera Poarta Zmeilor din Salciua, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Salciua, Romania precum: adresa Pestera Poarta Zmeilor, cum ajung la Pestera Poarta Zmeilor, program Pestera Poarta Zmeilor, preturi Pestera Poarta Zmeilor, poze Pestera Poarta Zmeilor, localizare pe harta Pestera Poarta Zmeilor si alte detalii Pestera Poarta Zmeilor.

  • Locatie: Salciua, Alba, Romania

Pestera Poarta Zmeilor se afla pe teritoriul satului Sub Piatra, comuna Salciua, judetul Alba, la circa 1.150 m altitudine, in partea nordica a Muntilor Trascau (compartimentul Bedeleu), in marginea de sud-vest a platoului calcaros. Este o rezervatie speologica, avand o cavitate carstica cu o lungime de 125 m, cu numeroase stalactite si stalagmite.

Terenul este proprietate de stat, administrat de Ocolul Silvic (paduri, pasuni, stanci). Suprafata: 0,50 ha (din care 0,25 ha rezervatia propriu-zisa si 0,25 ha zona tampon).

Cai de acces: pe drumul national DN 75 Turda-Campeni, pana in centrul localitatii Salciua de Jos apoi pe drumul comunal nemodernizat DC 130 si pe o poteca marcata cu cruce rosie (acces dificil).


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Salciua, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Pestera Poarta Zmeilor?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.