Vizualizezi pagina obiectivului turistic Pestera Racovita din Carasova, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Carasova, Romania precum: adresa Pestera Racovita, cum ajung la Pestera Racovita, program Pestera Racovita, preturi Pestera Racovita, poze Pestera Racovita, localizare pe harta Pestera Racovita si alte detalii Pestera Racovita.

  • Locatie: Carasova, Caras-Severin, Romania

Pestera Racovita este situata in Cheile Carasului din Muntii Aninei. Pestera are doua intrari, cea mai vizibila dintre ele putandu-se zari din chei spre dreapta, daca se merge de la punctul de confluenta al Comarnicului cu Carasul cam 500 m pe cursul paraului Caras.

Ea are o lungime de 350 m si o succesiune de sali foarte bogat ornamentate cu concretiuni specifice de pestera. Din pacate din cauza afluxului mare de turisti si a faptului ca este o pestera accesibila se pot vedea aici cantitati mari de gunoaie.

Pestera Racovita se afla in raza satului Iabalcea (com. Carasova). Parcurgerea pesterii nu necesita echipament specific si cunostinte tehnice, ci doar surse bune de iluminat.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Carasova, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Pestera Racovita?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.