Vizualizezi pagina obiectivului turistic Piata Boqueria din Barcelona, Spania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Barcelona, Spania precum: adresa Piata Boqueria, cum ajung la Piata Boqueria, program Piata Boqueria, preturi Piata Boqueria, poze Piata Boqueria, localizare pe harta Piata Boqueria si alte detalii Piata Boqueria.

  • Locatie: Barcelona, Catalonia, Spania

Piata Boqueria Barcelona este cea mai populara piata alimentara din oras, este situata pe Rambla de Sant Josep si atrage adesea mari multimi de localnici si turisti. Numele pietei provine probabil de la cuvantul boc (capra), deoarece carnea de capra s-a vandut aici inca din secolul al XIII-lea.

Numele oficial al pietei este Mercat de Sant Josep, cu referire la manastirea Sant Josep, cea care a construit aceasta piata in anul 1593 pentru carmelitani, un ordin religios. Un incendiu a distrus manastirea in anul 1835, iar arhitectul catalan Josep Mas i Vila a transformat locul pe care s-a aflat manastirea intr-o piata.

Pana atunci negustorii si-au vandut marfa lor din piata in aer liber, la Rambla de Sant Josep. Hala pietei este una dintre cele mai pline de viata in toate din Spania, cu peste doua sute de standuri de vanzare de orice fel de alimente proaspete din peste, carne, legume si fructe.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Barcelona, Spania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Piata Boqueria?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.