Vizualizezi pagina obiectivului turistic Piata Camoes din Lisabona, Portugalia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Lisabona, Portugalia precum: adresa Piata Camoes, cum ajung la Piata Camoes, program Piata Camoes, preturi Piata Camoes, poze Piata Camoes, localizare pe harta Piata Camoes si alte detalii Piata Camoes.

  • Locatie: Lisabona, Portugalia
  • Transport - metrou: Baixa Chiado

Piata Camoes este o piata mica, situata in zona de tranzitie dintre cartierele din Lisabona. In centrul sau se afla o statuie monumentala a poetului portughez din secolul al 16-lea, Luis de Camões. Acesta este infatisat in picioare pe un piedestal, cu alte statui mai mici ale autorilor portughezi clasici, pe roata piedestalului. Statuia este opera sculptorului Victor Bastos si a fost realizata intre anii 1860-1867.

Piata este pavata in stil portughez si se confrunta cu Largo do Chiado, unde exista doua biserici baroce: Loreto (cunoscuta sub numele de “a italienilor”) si Encarnação. In piata se afla cafeneaua cea mai cunoscuta din Lisabona, A Brasileira, un loc de intalnire a mai multor generatii de intelectuali si artisti.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Lisabona, Portugalia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Piata Camoes?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.