Vizualizezi pagina obiectivului turistic Piata Forumului lui Traian din Roma, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Roma, Italia precum: adresa Piata Forumului lui Traian, cum ajung la Piata Forumului lui Traian, program Piata Forumului lui Traian, preturi Piata Forumului lui Traian, poze Piata Forumului lui Traian, localizare pe harta Piata Forumului lui Traian si alte detalii Piata Forumului lui Traian.

  • Locatie: Roma, Lazio, Italia

Piata Forumului lui Traian se afla in fata Forumului lui Traian, in care se gaseste Columna lui Traian, bisericile gemene Santa Maria di Loreto si SS Nome di Maria. Piata este completata de o alta prezenta importanta, mai ales din punctul de vedere al istoriei: palatul Roccagiovine Del Gallo, construit in 1866 de catre Italo Rossini, in spatele absidei Basilicii Ulpia.

Coloana s-a ridicat pentru a celebra victoriilor de succes ale imparatului Traian impotriva dacilor. Biserica Santissimo Nome di Maria este o mica biserica dedicata Madonnei, construita in anul 1740. Bisericuta octogonala are un altar construit in stil baroc, decorat cu icoana Maicii Domnului Hodegetria, din secolul al 13-lea. Biserica Santa Maria di Loreto este construita pe locul unui fost templu inchinat lui Traian. In biserica se afla o icoana a Fecioarei Maria Loreto.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Roma, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Piata Forumului lui Traian?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Mai toti romanii care viziteaza Roma vor sa ajunga aici sa vada Columna lui Traian si sa si caute originile cum am invatat la scoala.Numai ca in aziua de azi s au rasturnat teoriile..

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproape 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.