Vizualizezi pagina obiectivului turistic Piata Guerrazzi din Cecina, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cecina, Italia precum: adresa Piata Guerrazzi, cum ajung la Piata Guerrazzi, program Piata Guerrazzi, preturi Piata Guerrazzi, poze Piata Guerrazzi, localizare pe harta Piata Guerrazzi si alte detalii Piata Guerrazzi.

  • Locatie: Cecina, Toscana, Italia

Piazza Guerrazzi reprezinta centrul istoric al orasului Cecina. Aici se afla cladirea veche a Primariei, construita in anul 1859, in stil neoclasic cu pridvor cu cinci arcade din piatra cioplita, dupa proiectul arhitectului Carlo Cartoni. Astazi cladirea se numeste Palatul Congreselor si este destinata ca spatiu de expozitii, conferinte, congrese.

O alta cladire emblematica pentru piata si oras este Biserica Sfintii Iosif si Leopoldo, construita in anul 1852 de Granduca Leopoldo II di Lorena. Un monument care da splendoare pietei este Fantana Maremma, construita in perioada 1914-1919, opera sculptorului simbolist Ermidio Vignali.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cecina, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Piata Guerrazzi?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Centrul istoric al orasului Cecina este marcat de palatul fostei Primarii,biserica Sfintii Iosif si Leopoldo, construita in anul 1852 si de fantana monumentala Maremma.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.