Vizualizezi pagina obiectivului turistic Piata Merrion din Dublin, Irlanda. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Dublin, Irlanda precum: adresa Piata Merrion, cum ajung la Piata Merrion, program Piata Merrion, preturi Piata Merrion, poze Piata Merrion, localizare pe harta Piata Merrion si alte detalii Piata Merrion.

  • Locatie: Dublin, Irlanda

Iesiti pe intrarea principala a Galeriei Nationale si sunteti in Merrion Square. Alcatuita din case particulare impunatoare si birouri, aceasta este, fara indoiala, cea mai grandioasa piata in stil georgian a Dublinului si apare in nenumarate imagini si carti postale ilustrate din oras. In centrul ei exista un parc incantator cu o statuie vibranta a faimosului scriitor irlandez, Oscar Wilde.

O plimbare in jurul pietei este o calatorie inapoi in timp in epoca georgiana. Este posibil sa remarcati ca ferestrele din partea superioara a multor cladiri sunt mai mici decat cele aflate in partea inferioara. Acest lucru a fost facut cu scopul de a crea o iluzie optica, aceea ca locuintele par mai inalte decat sunt in realitate. La sfarsit de saptamana, artistii locali aliniaza perimetrul parcului si isi expun picturile pe balustrade.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Dublin, Irlanda? Doresti sa te cazezi in apropiere de Piata Merrion?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.