Vizualizezi pagina obiectivului turistic Piata Neptun din Bologna, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bologna, Italia precum: adresa Piata Neptun, cum ajung la Piata Neptun, program Piata Neptun, preturi Piata Neptun, poze Piata Neptun, localizare pe harta Piata Neptun si alte detalii Piata Neptun.

  • Locatie: Bologna, Emilia-Romagna, Italia

Piazza Nettuno este numita astfel pentru fantana mare din centrul de ei, cu o statuie mare a lui Neptun. Piata Neptun din Bologna a fost fondata in anul 1565, cu scopul de a scoate in evidenta statuia lui Neptun si a luat nastere prin extinderea spatiului dintre Primarie si Palazzo del Podesta, prin demolarea unor cladiri.

Pe de o parte a pietei, in plus fata de cladirea Primariei (Palazzo comunale), cu memorialul soldatilor cazuti in lupta de rezistenta, se gaseste vechea cladire a Sala Borsa, care de-a lungul secolelor a indeplinit cele mai diverse functii pana sa devina biblioteca municipala in decembrie 2001. Pe de alta parte a pietei, langa Palazzo del Podesta, se afla Palatul Re Enzo.

Piata este remarcabila nu doar pentru statuia din centrul ei sau pentru arhitectura impozanta ale Palazzo di Re Enzo si Palazzo Comunale, dar si datorita multimii de oameni care se aduna aici.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bologna, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Piata Neptun?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.