Vizualizezi pagina obiectivului turistic Piata Nicola Amore din Napoli, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Napoli, Italia precum: adresa Piata Nicola Amore, cum ajung la Piata Nicola Amore, program Piata Nicola Amore, preturi Piata Nicola Amore, poze Piata Nicola Amore, localizare pe harta Piata Nicola Amore si alte detalii Piata Nicola Amore.

  • Locatie: Napoli, Campania, Italia

Piata Nicola Amore sau Piata celor patru palate, este o piata din centrul istoric al orasului Napoli, situata la intersectia buleverdaului Corso Umberto I cu Via Duomo si dedicata primarului care a demarat lucrarile de scoatere la lumina a orasului antic de sub Napoli.

Piata are un plan circular, in conformitate cu modelul fatadelor celor patru palate construite in stil neo-renascentist. Acestea sunt caracterizate printr-o arhitectura impunatoare si monumentala. Fiecare usa este flancata de doua perechi de atlanti (corespunzatorul masculin pentru cariatida) care accentueaza grandoarea cladirilor.

Sub piata, cu ocazia construirii liniei de metrou, s-au descoperit artefacte romane pentru care s-a amenajat un punct muzeistic in gara de metrou.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Napoli, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Piata Nicola Amore?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Aceasta piata se afla in centrul istoric al orasului Napoli,Forma sa circulara este flancata de patrul palate neo-renascentiste decorate cu atlanti.de o parte si de alta a portalurilor,ceea ce sporeste monumentalitatea cladirilor.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproape 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.