Vizualizezi pagina obiectivului turistic Piata Republicii din Split, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Split, Croatia precum: adresa Piata Republicii, cum ajung la Piata Republicii, program Piata Republicii, preturi Piata Republicii, poze Piata Republicii, localizare pe harta Piata Republicii si alte detalii Piata Republicii.

  • Locatie: Split, Croatia

Piata Republicii din Split este o piata mare, deschisa, inconjurata pe trei laturi de cladiri neo-renascentiste, cunoscuta sub numele Prokurative. Pe latura de sud, piata se deschide cu o vedere frumoasa spre port. Constructia Prokurative a inceput in a doua jumatate a secolului al 19-lea, sub supravegherea generalului Auguste Marmont, cu cladirile inspirate in mare parte de arhitectura venetiana din aceeasi perioada. In piata se gasesc unele birouri guvernamentale si un cinematograf. Hotelul Bellevue ocupa o aripa a pietei. In timpul verii, piata este animata cu concerte si evenimente culturale, aici avand loc cel mai popular festival: Festivalul de muzica din Split.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Split, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Piata Republicii?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.