Vizualizezi pagina obiectivului turistic Piata Ribeira din Lisabona, Portugalia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Lisabona, Portugalia precum: adresa Piata Ribeira, cum ajung la Piata Ribeira, program Piata Ribeira, preturi Piata Ribeira, poze Piata Ribeira, localizare pe harta Piata Ribeira si alte detalii Piata Ribeira.

  • Locatie: Lisabona, Portugalia
  • Adresa: Avenida 24 de Julho

Mercado da Ribeira (Piata Ribeira) este o cladire emblematica din Lisabona si un exemplu rar de arhitectura pe baza de fier, pe care o mai pastreaza si astazi. Mercado da Ribeira a fost inaugurata in anul 1882, si-a pastrat liniile originale si inca serveste drept una dintre principalele piete din Lisabona pentru peste proaspat, carne, legume, flori, etc.

La inceputul secolului 21, a fost modernizata la etajul superior. Acum exista galerii de pictura, un loc pentru targuri de carte si alte evenimente de acest fel.

In piata se gaseste si un restaurant bun (supe, mancaruri calde, salate, bufet de pranz, si meniu ‘a la carte’ pentru cine), un coffee-bar, magazine de vanzare de vinuri si de artizanat. Piata are o arhitectura unica, prin cupola cu turla cu felinar (ca o biserica) de deasuppra portalului principal, iar halele pietei sunt acoperite cu tigla rosie.

Piata mai este cunoscuta si pentru ‘Cacau da Ribeira’ (cacao de Ribeira) destinata sa ‘incalzeasca’ vanzatorii din piata, care se trezesc destul de devreme dimineata.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Lisabona, Portugalia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Piata Ribeira?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.