Vizualizezi pagina obiectivului turistic Piata Umberto I din Capri, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Capri, Italia precum: adresa Piata Umberto I, cum ajung la Piata Umberto I, program Piata Umberto I, preturi Piata Umberto I, poze Piata Umberto I, localizare pe harta Piata Umberto I si alte detalii Piata Umberto I.

  • Locatie: Capri, Capri, Italia

Piazza Umberto I este situata in centrul istoric al orasului Capri, la capatul estic al insulei, si din vremea stapanirii romane a fost considerata centrul orasului si punctul de intalnire al insulei atat pentru rezidenti cat si pentru alte persoane.

Piata a fost deja bine dezvoltata ca centrul vietii locale, atunci cand, in anul 1900, a fost vad comercial pentru producatorii de legume, de peste si carne. Piata a capatat alta fata atunci cand Raffaele Vuotto a deschis barul sau cu terasa, Grand Café Vuotto, intre anii 1934-1938. Popularea pietei cu scaune si mese si inchegarea altor afaceri ale insularilor aici, au facut din Piazzetta inima vietii sociale pe insula.

In fiecare colt al pietei se gaseste cate o cafenea, pe langa acestea se mai gasesc: hoteluri, Cladirea Primariei (fostul palat episcopal), biserica San Stefano, Centro Caprense Ignazio Cerio, gazduit in interiorul Palazzo Arcucci, Biserica San Silvestre, un punct de informare turistica, statia de funicular, un chiosc de distribuire a presei si turnul cu ceas.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Capri, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Piata Umberto I?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.