Vizualizezi pagina obiectivului turistic Piata Vittorio Emanuele Il din Roma, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Roma, Italia precum: adresa Piata Vittorio Emanuele Il, cum ajung la Piata Vittorio Emanuele Il, program Piata Vittorio Emanuele Il, preturi Piata Vittorio Emanuele Il, poze Piata Vittorio Emanuele Il, localizare pe harta Piata Vittorio Emanuele Il si alte detalii Piata Vittorio Emanuele Il.

  • Locatie: Roma, Lazio, Italia

Piata Vittorio Emanuele II, o piata dreptunghiulara complet inconjurata de arcade in stil Piemontese si palate, este situata in Roma, pe colina Rione Esquilino. Cea mai mare piata din Roma, Piata Vittorio Emanuele II a fost construita dupa planurile arhitectului Gaetano Koch, intre anii 1882-1887, in stil Umbertine.

In gradina din centrul pietei se gasesc astazi ramasitele fantanii ‘Trofei di Mario’, construita de Alexandru Sever si alimentata de doua apeducte diferite, precum si ‘Porta magica’ – intrarea in Vila Palombara, resedinta alchimistului Massimiliano al II-lea.

Loc de cultivare a artei si culturii, in piata se afla un cinematograf si un teatru in aer liber, unde se tin spectacole in sezonul estival. In jurul gradinii se gasesc restaurante, terase si florarii deschise non-stop.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Roma, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Piata Vittorio Emanuele Il?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.