Vizualizezi pagina obiectivului turistic Piazza dei Miracoli din Pisa, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Pisa, Italia precum: adresa Piazza dei Miracoli, cum ajung la Piazza dei Miracoli, program Piazza dei Miracoli, preturi Piazza dei Miracoli, poze Piazza dei Miracoli, localizare pe harta Piazza dei Miracoli si alte detalii Piazza dei Miracoli.

  • Locatie: Pisa, Toscana, Italia
  • Website: www.opapisa.it
  • Program: 10am-5pm Jan-Feb & Nov-Dec, 9am-6pm Mar, 8am-8pm Apr-Sep, 9am-7pm Oct

Piazza dei Miracoli (Piata Miracolelor) sau Piazza del Duomo (Piata Catedralei) este o arie larga situata intre zidurile Cimitirului si o intindere de ziduri crenelate si un sir de cladiri frumoase, din partea de nord a orasului Pisa, Toscana, Italia.

Piata este recunoscuta ca un important centru de arta medievala europeana si unul din cele mai bune complexe arhitecturale din lume. Considerata o zona sacra de catre proprietarul sau, Biserica Catolica, piata este dominata de patru mari edificii religioase: Catedrala (Duomo) din Pisa, Baptisteriul din Pisa, Turnul din Pisa si Camposanto Monumentale (Cimitirul Monumental).

Piata este partial pavata si partial cu iarba. In Piazza dei Miracoli se mai gasesc Ospedale di Santo Spirito Nuovo (Spitalul Noului Duh Sfânt), care gazduieste Muzeul Sinopias (Museo delle Sinopie) si Muzeul Catedralei (Museo dell’Opera del Duomo). În anul 1987 întreaga piață a fost inclusa pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Pisa, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Piazza dei Miracoli?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Piazza dei Miracoli (Piata Miracolelor) din Pisa este locul care gazduieste miracolele faurite de mana omulul care se cheama ,Catedrala (Duomo) , Baptisteriul ,Turnul din Pisa si Camposanto Monumentale (Cimitirul Monumental),edificii religioase rod al mintii si priceperii unor arhitecti si artisti italieni,straluciti in epoca.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.