Vizualizezi pagina obiectivului turistic Piazza della Rinascita din Pescara, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Pescara, Italia precum: adresa Piazza della Rinascita, cum ajung la Piazza della Rinascita, program Piazza della Rinascita, preturi Piazza della Rinascita, poze Piazza della Rinascita, localizare pe harta Piazza della Rinascita si alte detalii Piazza della Rinascita.

  • Locatie: Pescara, Abruzzo, Italia

Piazza della Rinascita este o piata pietonala din centrul orasului Pescara, capitala provinciei Abruzzo. In piata se afla o sculptura reprezentand un elefant, proiectata de catre Vicentino Michetti. Piazza della Rinascita a fost reproiectata de profesionisti locali din Centrul de proiectare al Universitatii D’Annunzio. In centrul pietei se afla fantana ‘Pahar de vin’, executata de arhitectul japonez de renume mondial Toyo Ito.

In anul 2006, in piata a fost construita firma Fater SPA ,dupa proiectul celebrului arhitect Massimiliano Fuksas. Piata este locul unde au loc diferite evenimente din viata orasului si un loc de petrecere a timpului liber.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Pescara, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Piazza della Rinascita?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.