Vizualizezi pagina obiectivului turistic Plaja Corbu din Corbu, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Corbu, Romania precum: adresa Plaja Corbu, cum ajung la Plaja Corbu, program Plaja Corbu, preturi Plaja Corbu, poze Plaja Corbu, localizare pe harta Plaja Corbu si alte detalii Plaja Corbu.

  • Locatie: Corbu, Constanta, Romania

Plaja Corbu se afla la o distanta de 8 kilometri nord de statiunea Mamaia, in apropiere de plaja Navodari, fiind un loc frecventat de practicantii sporturilor nautice, precum windsurfing, kitesurfing, sporturi cu vele, scufundari, snorkeling, pescuit sportiv.

Plaja face parte din Grindul Chituc, zona de importanta majora din punct de vedere al biodiversitatii, in mod general, si al ornitofaunei, in mod special, care este inclusa in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii.

Este foarte lata, neamenajata insa, fiind un amalgam de nisip fin pe alocuri amestecat cu scoici si cochilii de melci marini, apa la mal este foarte limpede, deloc adanca. Din pacate aici nu veti gasi magazine sau restaurante in apropriere si este interzisa camparea cu corturi sau cu rulote la mai putin de 100 de metri de plaja, este permis doar statul la plaja si inotul.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Corbu, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Plaja Corbu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.