Vizualizezi pagina obiectivului turistic Plaja Duoglio din Amalfi, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Amalfi, Italia precum: adresa Plaja Duoglio, cum ajung la Plaja Duoglio, program Plaja Duoglio, preturi Plaja Duoglio, poze Plaja Duoglio, localizare pe harta Plaja Duoglio si alte detalii Plaja Duoglio.

  • Locatie: Amalfi, Coasta Amalfi, Italia

Plaja Duoglio este situata la doar 1 km de Amalfi, pe drumul dinspre Vietri sul Mare, in catunul Lone. Plaja poate fi accesata pe o scara cu 400 de trepte. Plaja are doua sectoare organizate, confortabile, care ofera o gama variata de servicii (umbrele, sezlonguri, dusuri, bar, restaurant) si o zona libera. Una dintre ele, Lido al Artistilor, inchiriaza echipamente pentru wind surfing, scufundari si canotaj.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Amalfi, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Plaja Duoglio?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

. Pentru cei care călătoresc din Vietri sul Mare, plaja Duoglio este situată la doar 1 km după Amalfi și poate fi accesată printr-un sir lung de trepte (sunt 400 de scari), care încep pe marginea drumului national. Efortul implicat în urcare este compensat de frumusețea acestei mici plaje, înconjurata de unele dintre cele mai curate ape pe care le veți vedea vreodată. Pe plajă există două unități de scăldat și o zonă liberă. Una dintre unități este Lido degli Artisti, care închiriază echipamente pentru surfing, scufundări și canotaj.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproape 3 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.