Vizualizezi pagina obiectivului turistic Plaja Eforie Nord din Eforie Nord, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Eforie Nord, Romania precum: adresa Plaja Eforie Nord, cum ajung la Plaja Eforie Nord, program Plaja Eforie Nord, preturi Plaja Eforie Nord, poze Plaja Eforie Nord, localizare pe harta Plaja Eforie Nord si alte detalii Plaja Eforie Nord.

  • Locatie: Eforie Nord, Constanta, Romania

Plaja din Eforie Nord are o lungime de 3-4 km si o latime de 20-100 metri.

In partea de nord plaja este mai ingusta si este strajuita de o faleza inalta, ce atinge pe alocuri inaltimea de 25 metri. Faleza comunica cu plaja prin scari din piatra si ofera turistilor o priveliste spectaculoasa spre mare.

Pe toata intinderea plajei intrarea in apa este lina. Nisipul are o granulatie mai mare decat cel din Mamaia si Constanta. In unele locuri plaja este amenajata cu sezlonguri si umbrelute. Exista teatru si cinematograf in aer liber, piscine, strand, terenuri de sport, popas turistic.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Eforie Nord, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Plaja Eforie Nord?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 5.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
romeo j

romeo-j

Merg in foecare vara de circa 10 ani si cred ca este cea mai frumoasa plaja din sudul litoralului avand si un golfulet ideal pentru copii mici!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

romeo j

romeo-j

Din pacate au modernizat plaja rezultand un ponton inalt la care nu mai ajung valurile. Spun din pacate pentru ca exista si un mic golfulet pentru copii unde apa se incalzea destul de repede si care nu mai exista din cauza modernizarii. In rest totul este cam la fel.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

romeo j

romeo-j

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 6 ani

romeo j

romeo-j

Si la inceputul lui septembrie vemea ne-a permis un sejur foarte frumos. Aici faleza in zona debarcader se reface si plaja in zona hotelului Delfinul. daca aceste imbunatatiri s-ar realiza repedeEforie Nord ar deveni cea mai accesibila si placuta statiune de pe Litoralul romanesc.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Vila Diandra
Eforie Nord, Constanta

Vezi pagina unitatii de cazare Vila Diandra

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.