Vizualizezi pagina obiectivului turistic Plaja Eforie Sud din Eforie Sud, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Eforie Sud, Romania precum: adresa Plaja Eforie Sud, cum ajung la Plaja Eforie Sud, program Plaja Eforie Sud, preturi Plaja Eforie Sud, poze Plaja Eforie Sud, localizare pe harta Plaja Eforie Sud si alte detalii Plaja Eforie Sud.

  • Locatie: Eforie Sud, Constanta, Romania

Plaja Eforie Sud are o lungime de aproximativ 2 km si latimi variind intre 50-150 m, fiind plaja cea mai ingusta dintre toate statiunile litoralului romanesc. Acest lucru s-a datorat eroziunilor accentuate care au avut loc de-alungul timpului.

O zona foarte buna de plaja se gaseste pe o distanta de 2 km in partea de nord a statiunii.

Faleza din Eforie Sud este foarte inalta, accesul facandu-se pe scari. In urmatorii ani se vor investi bani in consolidarea falezei care este degradata in unele locuri, dar si in amenajarea plajei.

Dezvoltarea turismului in zona Eforie a avut ca scop principal amplasamentul geografic din apropierea lacului Techirghiol cunoscut pentru calitatile curative ale namolului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Eforie Sud, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Plaja Eforie Sud?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 4.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
RobertCodescu

robertcodescu

O plajă destul de lungă, pentru toate categoriile sociale, păcat că scoicile sparte NU prea sunt strânse şi te cam înţeapă la tălpi !!!!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 8 ani

romeo j

romeo-j

Din pacate in ultimii ani plaja s-a ingustat ingrijorator si am vazut de acum doi ani valurile care intrau deja sub case / vile!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproape 7 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Vila Diandra
Eforie Nord, Constanta

Vezi pagina unitatii de cazare Vila Diandra

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.