Vizualizezi pagina obiectivului turistic Plaja Icici din Opatija, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Opatija, Croatia precum: adresa Plaja Icici, cum ajung la Plaja Icici, program Plaja Icici, preturi Plaja Icici, poze Plaja Icici, localizare pe harta Plaja Icici si alte detalii Plaja Icici.

  • Locatie: Opatija, Primorsko-Goranska zupanija, Croatia

Plaja Icici este o plaja urbana situata in centrul localitatii Icici, care este una dintre cele trei parti ale orasului Opatija. Plaja este situata intre micul port vechi si portul de agrement si are 441 m lungime. Pentru facilitatile pe care le ofera si standardele sale ecologice este detinatoarea Steagului Albastru.

Partea de teren ocupata de plaja este formata din domenii concrete pentru scaldat, de facut bai de soare la sudul si centrul plajei, o mica parte cu nisip, o mica oaza verde in partea centrala si o plaja cu pietris, la capatul de est. Intreaga lungimea a plajei, cuprinsa intre portul vechi si cel de agrement, se deschide spre golful Kvarner, in care se afla insulele Krk si Cres.

Vizitatorii pot accesa plaja prin 5 intrari. Toate punctele de acces sunt pavate cu asfalt sau beton. Plaja ofera facilitati de catering, instalatii sanitare, terenuri de joaca si sportive.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Opatija, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Plaja Icici?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.