Vizualizezi pagina obiectivului turistic Plaja Ipanema din Rio de Janeiro, Brazilia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rio de Janeiro, Brazilia precum: *adresa Plaja Ipanema *, *cum ajung la Plaja Ipanema *, *program Plaja Ipanema *, *preturi Plaja Ipanema *, *poze Plaja Ipanema *, *localizare pe harta Plaja Ipanema * si alte *detalii Plaja Ipanema *.

  • Locatie: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazilia
  • Adresa: Av Delfim Moreira & Av Vieira Souto

Plaja Ipanema, etichetata ca cea mai buna plaja urbana din lume, este faimoasa pentru facilitatile sale de sporturi nautice. Odata cu sosirea sezonului estival, locul devine plin ochi de turisti care vor sa se bucure de apele curate, valurile puternice si cartierul din apropiere. Peste tot vedeti oameni care stau la soare, joaca volei pe plaja si inoata.

Plaja Ipanema este recunoscuta pentru evenimentele care se desfasoara aici, in care turistii si localnicii joaca fotbal pe plaja, volei pe plaja, volei cu piciorul si altele. Mai mult, este un loc ideal pentru cei care se pricep la surfing, body boarding sau skim boarding. Dar cei incepatori ar trebui sa nu se aventureze pentru ca apele sunt destul de agitate.

Duminica este cea mai buna zi de vizitat Capoeira, atunci cand soseaua este deschisa doar pentru pietoni. Alte puncte de atractie sunt reprezentate de Carnavalul Stradal si Piata Hippie, de unde vizitatorii isi pot cumpara obiecte de artizanat braziliene si instrumente muzicale.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rio de Janeiro, Brazilia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Plaja Ipanema ?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.