Vizualizezi pagina obiectivului turistic Plaja Marina di Praia din Praiano, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Praiano, Italia precum: adresa Plaja Marina di Praia, cum ajung la Plaja Marina di Praia, program Plaja Marina di Praia, preturi Plaja Marina di Praia, poze Plaja Marina di Praia, localizare pe harta Plaja Marina di Praia si alte detalii Plaja Marina di Praia.

  • Locatie: Praiano, Coasta Amalfi, Italia

Marina di Praia este o plaja cu pietris, ingusta intre doi pereti stancosi la gura defileului Praia, la poalele stancii pe care se afla un vechi turn cu ceas (Torre a Mare). Plaja este una dintre cele mai romantice de pe coasta Amalfi, jurul stancii, sub turn. Pe plaja se afla o serie de restaurante excelente si clubul de dans cel mai la moda de pe intreaga Coasta Amalfi. Avand in vedere pozitia sa, plaja prinde soarele numai la miezul zilei.

Marina di Praia este situata pe promontoriul Torre a Mare, mai jos se afla faleza Praia, numita de FAI “Locul Inimii.” De-a lungul acesteia se poate admira coasta pana la Conca De Marini, Coasta de Praiano si mai jos stanca Isca.

Astazi Praia Marina este o statiune populara de pe litoral, echipata cu cluburi de noapte, hoteluri, cluburi pe plaja, restaurante unde se poate manca peste proaspat. De aici se pot face excursii scurte cu barca si se poate vizita coasta si pesterile Suppraiano, Esmeralda si Africana, Cala della Gavitella, faleza Torre di Grado si plaja singuratica “Le Praie”.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Praiano, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Plaja Marina di Praia?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.