Vizualizezi pagina obiectivului turistic Plaja Olimp din Olimp, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Olimp, Romania precum: adresa Plaja Olimp, cum ajung la Plaja Olimp, program Plaja Olimp, preturi Plaja Olimp, poze Plaja Olimp, localizare pe harta Plaja Olimp si alte detalii Plaja Olimp.

  • Locatie: Olimp, Constanta, Romania

Plaja Olimp se imparte in: cea din partea de sud spre Neptun – ingusta, marginita de o faleza destul de inalta, cu intrarea in apa putin pietroasa, aglomerata si cea din partea de nord (langa Complex Amfiteatru, Panoramic-Belvedere) mai lata, dar care este fragmentata de numeroase golfulete artificiale.

Faleza inalta ofera o panorama splendida asupra Marii Negre, iar plaja de la picioarele ei este aglomerata in tot timpul sezonului estival.

Urmeaza o portiune de plaja salbatica intre Olimp, 23 August si Tuzla care este rar frecventata de turisti. Aici plaja este mai lata, dar este neamenajata.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Olimp, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Plaja Olimp?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Este una dintre cele mai linistite si curate plaje. Ceea ce vreu sa subliniez este linistea pe care nu o prea gasesti la Mamamia si Eforie Nord.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Casa Daren
Costinesti, Constanta

Vezi pagina unitatii de cazare Casa Daren

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.