Vizualizezi pagina obiectivului turistic Plaja Sfantu Gheorghe din Sfantu Gheorghe, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sfantu Gheorghe, Romania precum: adresa Plaja Sfantu Gheorghe, cum ajung la Plaja Sfantu Gheorghe, program Plaja Sfantu Gheorghe, preturi Plaja Sfantu Gheorghe, poze Plaja Sfantu Gheorghe, localizare pe harta Plaja Sfantu Gheorghe si alte detalii Plaja Sfantu Gheorghe.

  • Locatie: Sfantu Gheorghe, Tulcea, Romania

Plaja Sfantul Gheorghe este un loc izolat in care nu se poate ajunge decat pe calea apei, pana in localitatea Sfantu Gheorghe, apoi mergand pe jos aproximativ 1 km. Este o plaja salbatica, neamenajata si fara punct salvamar.

Plaja este situata la aproximativ 1 km de localitatea Sfantu Gheorghe, in locul unde bratul Dunarii cu acelasi nume intalneste Marea Neagra. Are un nisip deosebit de fin, este o plaja lata si se intinde ca lungime pe o distanta de 40 km pana la Plaja Sulina. Aici apa marii nu este adanca, turistii avand posibilitatea de a inainta in larg destul de mult fara ca apa sa treaca de 2 metri. De evitat imbaierea in apropierea varsarii Bratului Sfantu Gheorghe, deorece se formeaza curenti puternici foarte periculosi.

Plaja Sfantu Gheorghe face parte din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii. Aici camparea este interzisa, insa regulile nu sunt atat de stricte ca in cazul Plajei Corbu si a Plajei Vadu.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sfantu Gheorghe, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Plaja Sfantu Gheorghe?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.