Vizualizezi pagina obiectivului turistic Plaja Vadu din Vadu, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Vadu, Romania precum: adresa Plaja Vadu, cum ajung la Plaja Vadu, program Plaja Vadu, preturi Plaja Vadu, poze Plaja Vadu, localizare pe harta Plaja Vadu si alte detalii Plaja Vadu.

  • Locatie: Vadu, Constanta, Romania

Plaja de la Vadu este una din ultimele plaje salbatice din Romania. In timp ce unii o lauda, altii vor sa o tina cat mai ascunsa turistilor de pe litoral. Aici nu exista nici o amenajare turistica, doar soarele, nisipul si apa marii.

Plaja se afla la o departare de 20 de minute de mers pe un drum anevoios si nisipos, dupa ce treceti de localitatea Vadu, la 15 kilometri de plaja Navodari.

Cei care au fost la Vadu s-au bucurat de intimitatea unei plaje goale. In prezent insa, aproape ca nu mai ai unde sa-ti pui cortul in timpul verii. Turisti din tara si din strainatate vin aici pentru a se bucura cateva zile de liniste si odihna.

Plajele de la Vadu, Corbu, Sulina si Sfantu Gheorghe fac parte din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, cea mai mare rezervatie de tinuturi umede din Europa. Cu exceptia Plajei Sulina, unde s-au realizat investitii in modernizare, celelalte trei plaje sunt conservate. Pe Plaja Vadu accesul cu masina sau camparea este interzisa si se sanctioneaza cu amenda. Este permis doar statul la plaja.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Vadu, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Plaja Vadu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.