Vizualizezi pagina obiectivului turistic Plaza del Potro din Cordoba, Spania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cordoba, Spania precum: adresa Plaza del Potro, cum ajung la Plaza del Potro, program Plaza del Potro, preturi Plaza del Potro, poze Plaza del Potro, localizare pe harta Plaza del Potro si alte detalii Plaza del Potro.

  • Locatie: Cordoba, Andalucia, Spania

La doar cateva minute de Mezquita, la est de Calle Luis de la Cerda / Lineros, se afla Plaza del Potro (Piata Manzului), o piata lunga, dreptunghiulara, care coboara in apropierea raului Guadalquivir la sud. Este numita dupa fantana din secolul 16 din piata (1577), o structura octogonala care dispune de un mic cal, ridicat pe picioarele dinapoi, care sta in echilibru in varful unei vaze; piata era folosita pentru a gazdui o piata de animale vii.

In piata, in fata cladirii Posada del Potro (locul favorit al lui Cervantes, pe care l-a mentionat in Don Quijote), veti gasi un fost spital de caritate franciscan din sec 15, acum convertit. Acesta se mandreste in prezent cu doua muzee: Muzeul de Arte Frumoase si Muzeul Julio Romero de Torres, fosta casa a mult-iubitului pictor cordoban.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cordoba, Spania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Plaza del Potro?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Plaza del Potro – o mică piață veche unde Don Quijote de la Macha a facut popas într-una din aventurile sale. Aici se gaseste o fântână frumoasă, cu un calut și un “Triumful lui San Rafael”.In acest loc se află Muzeul de arte plastice Julio Romero de Torres,pictor din Cordoba.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 4 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.