Vizualizezi pagina obiectivului turistic Poarta San Giorgio din Florenta, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Florenta, Italia precum: adresa Poarta San Giorgio, cum ajung la Poarta San Giorgio, program Poarta San Giorgio, preturi Poarta San Giorgio, poze Poarta San Giorgio, localizare pe harta Poarta San Giorgio si alte detalii Poarta San Giorgio.

  • Locatie: Florenta, Toscana, Italia

Poarta San Giorgio este o parte din zidurile Florentei, situata in cartierul Oltrarno, intre Via San Leonardo si Costa (dealul) San Giorgio. Poarta a fost construita in anul 1324. Proiectarea acestei structuri este atribuita lui Andrea Orcagna. Numele portii vine de la biserica San Giorgio, de la care a luat numele de Costa (dealul).

In anul 1590, a fost construit, in apropierea portii, Fortul Santa Maria din San Giorgio, acum cunoscut sub numele de Forte Belvedere. Pe fata exterioara, poarta are un arc dublu, cu un basorelief datand din secolul al 14-lea in luneta, ‘Sfantul Gheorghe ucigand balaurul’, proiectat de Andrea da Pontedera (inlocuit in prezent cu o copie, in timp ce originalul este pastrat in Palazzo Vecchio, in sala Vechii Cancelarii).


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Florenta, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Poarta San Giorgio?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.