Vizualizezi pagina obiectivului turistic Poarta Sf Stefan din Bologna, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bologna, Italia precum: adresa Poarta Sf Stefan, cum ajung la Poarta Sf Stefan, program Poarta Sf Stefan, preturi Poarta Sf Stefan, poze Poarta Sf Stefan, localizare pe harta Poarta Sf Stefan si alte detalii Poarta Sf Stefan.

  • Locatie: Bologna, Emilia-Romagna, Italia

Porta di Santo Stefano din Bologna, poarta dinspre Toscana, este una dintre cele zece porti ale orasului inca existente. Poarta situata la capatul strazii Santo Stefano a fost construita in secolul 13, reconstruita de mai multe ori si restaurata in ultimele doua secole. Fortificatia sa a fost consolidata in secolul al 15-lea. Aceasta a fost puternic afectata de artilerie in timpul asediului din anul 1512, atunci cand turnul original a fost distrus. Poarta a fost reconstruita din nou un an mai tarziu.

In anul 1843, cladirile anterioare au fost complet demolate si a fost construita o noua poarta monumentala, numita bariera Gregorian, formata din doua cladiri inca existente, proiectate de arhitectul Filippo Antolini prin ordin al Papei Grigore al XVI-lea.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bologna, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Poarta Sf Stefan?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.