Vizualizezi pagina obiectivului turistic Podul Bosfor din Istanbul, Turcia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Istanbul, Turcia precum: adresa Podul Bosfor, cum ajung la Podul Bosfor, program Podul Bosfor, preturi Podul Bosfor, poze Podul Bosfor, localizare pe harta Podul Bosfor si alte detalii Podul Bosfor.

  • Locatie: Istanbul, Turcia

Podul peste stramtoarea Bosfor face legatura dintre Asia si partea asiatica a Istanbulului si Europa si partea europeana a Istanbulului. Extremitatea europeana are pe partea dreapta, in sensul de inaintare pe pod, moscheea Ortakoy, iar pe stanga, la cealalta extremitate (asiatica), Palatul Beylerbey.Podul are o lungime de 1560 m. Doua turnuri de sustinere din otel, de rezistenta ridicata, cu o inaltime de 165 m, fixeaza podul Bosfor de ambele maluri ale stramtorii. Distanta dintre cele doua turnuri de sustinere este de 1074 m, unite prin doua cabluri principale de care sunt agatate cablurile care sustin tablia podului. Podul se ridica la 64 m deasupra marii si are sase benzi de circulatie. In turnuri exista ascensoare pentru pasageri si servicii.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Istanbul, Turcia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Podul Bosfor?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.