Vizualizezi pagina obiectivului turistic Podul de Piatra al lui Stefan cel Mare din Stefan cel Mare, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Stefan cel Mare, Romania precum: adresa Podul de Piatra al lui Stefan cel Mare, cum ajung la Podul de Piatra al lui Stefan cel Mare, program Podul de Piatra al lui Stefan cel Mare, preturi Podul de Piatra al lui Stefan cel Mare, poze Podul de Piatra al lui Stefan cel Mare, localizare pe harta Podul de Piatra al lui Stefan cel Mare si alte detalii Podul de Piatra al lui Stefan cel Mare.

  • Locatie: Stefan cel Mare, Bacau, Romania

Podul de piatra al lui Stefan cel Mare a fost inscris pe Lista monumentelor istorice din Romania. Este situat la kilometrul 24 de pe soseaua Onesti-Adjud, pe raza satului Negoiesti, comuna Stefan cel Mare.

A fost construit peste paraul Garbovana, din porunca lui Stefan cel Mare si a costat, spune traditia, “un kertic domnesc de 2000 oca sare”. De-a lungul timpului, a suferit transformari, adaugiri, refaceri.

Astazi masoara 14 m in lungime, 8 m in latime, 11 m in inaltime, iar deschiderea boltii este de 5,80 m. Este singurul pod din tara pastrat de pe timpul voievodului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Stefan cel Mare, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Podul de Piatra al lui Stefan cel Mare?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Imaginea prezentata este sugestiva dar an de an vegetatie face ca podul sa nu mai fie vizibil din strada!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.